Donaties

BEDANKT ALLEMAAL!!!


100%

Door de Corona pandemie zijn we genoodzaakt om voor onbepaalde duur te sluiten en vallen de inkomsten van ’t Assez volledig weg. Om deze sluitingsperiode te kunnen overbruggen, hebben we een oproep gedaan aan ieder die het AC een warm hart toedraagt, om een vrije bijdrage te schenken. Binnen de week hebben we hierdoor 2.390 euro opgehaald - wat meer is dan het vooropgestelde bedrag van 2.000 euro (dit bedrag is gebaseerd op 500 eur aan vaste kosten per maand, in de veronderstelling dat we 4 maand lang de deuren dicht moeten houden).

We willen jullie hiervoor allemaal hartelijk bedanken, zowel zij die schonken, als alle anderen die op een andere manier hun steentje hiertoe bijgedragen hebben.

In de komende maanden zal duidelijk worden hoeveel van dit bedrag we werkelijk zullen nodig hebben. Wat overblijft, zullen we doorstorten naar andere collectieven die het nodig hebben (voorstellen zijn altijd welkom).

We hopen ook dat iedereen veilig en gezond is. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als we iets voor je kunnen betekenen - de fysieke plaats 't Assez is dan wel voor onbepaalde duur gesloten, maar elk van ons neemt het solidariteitsprincipe van 't Assez ook mee naar huis.

Dit kan zowel rechtstreeks via ons als via het solidariteitsnetwerk “Hoeist”.

Maar ook als je zelf iets wilt doen voor een ander: mail steun@hoeist.gent.
Heb je hulp nodig: mail hulp@hoeist.gent.
Heb je vragen of opmerkingen: mail hallo@hoeist.gent.

"Hoeist" kookt ook af en toe voor het "solidariteitsfonds voor moeilijke tijden" in het AC. Zin om eens mee te helpen? Dan kan je ook Hoeist contacteren!

Vaste activiteiten


VolksKeuken


  • Vr: 19u - ??u

Infotheek


  • Woe: 18-21u
  • Vr: 19-21u
  • Za: Op aanvraag

Vanaf Oktober zijn we eindelijk weer open!

Wil je op de hoogte gehouden worden van activiteiten en laatste nieuwtjes? Je kan je inschrijven op de mailing lijst door op onderstaande knop te klikken!!